Заява про конфіденційність даних

Нашим важливим завданням є захист і безпека Ваших персональних даних. Інформація, викладена у цій Заяві, повідомляє, як і для чого ми використовуємо дані, зібрані під час користування нашим сайтом. Ми несемо відповідальність за захист даних та дотримання умов конфіденційності (закон “Про захист персональних даних”).

Користуючись сайтом ТОВ “Блюм Україна” вул. Дорожна, 50, с. Пасіки-Зубрицькі, Львівська область, Україна 81137, Ви погоджуєтеся з такими умовами: 

 

A. Персональні дані 
Персональні дані – це ті дані, які дають нам змогу Вас ідентифікувати. До них належать, наприклад, ім’я,  e-mail-адреса і номер телефону. Ми збираємо й опрацьовуємо ці персональні дані лише для реєстрації на візит до шоу-румів. Заповнюючи форму запису на тест-драйв кухні, Ви даєте згоду на збір і опрацювання Ваших персональних даних. 

Зібрані на нашому сайті персональні дані можуть передаватися нашим партнерам, якщо це відповідає меті опрацювання даних і Ви дали на це згоду. 

 

B. Інші дані 
Крім даних, вказаних у п. A, ми не збираємо жодних інших персональних даних. Для більшої зручності та наочності наших послуг ми збираємо лише загальну інформацію (файли Cookies) про Ваш пристрій, операційну систему, браузер тощо. 

 

C. Інформація про захист даних 
Ми захищаємо наш веб-сайт та інші системи за допомогою технічних і організаційних заходів, спрямованих проти втрати, знищення, доступу, зміни або розповсюдження збережених даних неуповноваженими особами. Незважаючи на систематичний контроль, повний захист від усіх ризиків є неможливим. 

 

D. Подання, виправлення та видалення інформації 
Якщо Вам не зрозуміло, які саме персональні дані ми опрацьовуємо, то Ви можете вимагати у нас відповідного пояснення або видалення персональних даних, а також виправляти будь-які помилки. В окремих випадках, Ви маєте право обмежити опрацювання і можливість передачі даних. Відповідний запит можна надіслати на info.ua@blum.com 

 

E. Зміни в політиці конфіденційності 
Якщо наша політика конфіденційності зміниться, то чинну версію буде опубліковано.