Рус

Политика конфиденциальности

Заява про конфіденційність даних

Нашим важливим завданням є захист і безпека Ваших персональних даних. Інформація, викладена у цій Заяві, повідомляє, як і для чого ми використовуємо дані, зібрані під час користування нашим сайтом. Ми несемо відповідальність за захист даних та дотримання умов конфіденційності (закон “Про захист персональних даних”). Користуючись нашим сайтом, Ви погоджуєтеся з такими умовами: A. Персональні дані Персональні дані – це ті дані, які дають нам змогу Вас ідентифікувати. До них належать, наприклад, ім’я, прізвище, e-mail-адреса і номер телефону. Ми збираємо й опрацьовуємо персональні дані лише для реєстрації на візит до шоу-румів. B. Інші дані Крім даних, вказаних у п. A, ми не збираємо жодних інших персональних даних. Для більшої зручності та наочності наших послуг ми збираємо лише загальну інформацію (файли Cookies) про Ваш пристрій, операційну систему, браузер тощо. C. Інформація про захист даних Ми захищаємо наш веб-сайт та інші системи за допомогою технічних і організаційних заходів, спрямованих проти втрати, знищення, доступу, зміни або розповсюдження збережених даних неуповноваженими особами. Незважаючи на систематичний контроль, повний захист від усіх ризиків є неможливим. D. Подання, виправлення та видалення інформації Якщо Вам не зрозуміло, які саме персональні дані ми опрацьовуємо, то Ви можете вимагати у нас відповідного пояснення або видалення персональних даних, а також виправляти будь-які помилки. В окремих випадках, Ви маєте право обмежити опрацювання і можливість передачі даних. Відповідний запит можна надіслати на info.ua@blum.com E. Зміни в політиці конфіденційності Якщо наша політика конфіденційності зміниться, то чинну версію буде опубліковано.   Використання файлів Cookies на kitchendrve.com.ua Ми використовуємо файли Сookies для того, щоб відрізнити користувачів та покращити роботу наших сервісів. Якщо Ви згідні, продовжуйте користуватись сайтом. Якщо ні – змініть відповідні налаштування Вашого браузера. Cookies – невеликі фрагменти даних,  які веб-сайт передає на ваш жорсткий диск для зберігання. Веб-переглядачі переважно автоматично приймають Сookies, але ви можете змінити налаштування так, щоб не отримувати їх. Сookies призначені для збереження Ваших індивідуальних налаштувань, особистих уподобань та анонімної статистики Вашої взаємодії з нашим сайтом. Файли Cookies допомагають розпізнати пристрій користувача, вони не ідентифікують його особу. Більше про файли Сookies Ви можете дізнатись на www.AboutCookies.org